Stegt skrubbe med ærter i persillefløde og peberrod
45 min
•
En hel fisk på panden - det kan da næsten ikke blive bedre - uhmm!
Ingredienser
Fisk
|
2
Hele skrubber (a ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Rugmel
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
50 g
Smør
|
Ærter i persillefløde
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
|---|---|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
150 g
Ærter - gerne friskbælgede
|
|
|
2 spsk
Friskhøvlet peberrod
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
Kartoffelsaute
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
½ kg
Pillede, kogte kartofler
|
|
|
100 g
Fintsnittet spidskål
|
|
|
75 g
Ribs
|
|
|
50 g
Fintsnittede radiser
|
Pynt
|
Skovsyre
|
|
|---|---|
|
Ribs
|
Sådan gør du
Ærter i persillefløde
Kartoffelsaute
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
431 kJ / 103 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,1 g |
| Protein: | 5,5 g |
| Fedt: | 4,9 g |
| Kulhydrat: | 9,2 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.