Småkager med chokolade og havregryn

Småkager med chokolade og havregryn

30 min
Fryseegnet

Hjemmebagte småkager hører sig ikke kun til ved højtiderne. Disse småkager med chokolade og havregryn kan også nydes som det hurtige energibust i hverdagen eller serveres som et lækkert tilbehør til kaffen i weekenden. Og så gør det jo ikke noget at de som her, har lidt ekstra fibre i form af havregryn. Småkager med chokolade og havregryn er nemme at lave, og du kan gemme den færdige dej i fryseren, så du kan bage dem lidt efter lidt, og på den måde altid har nybagte småkager på lager.

Mere inspiration

Chokolade er bare godt i hjemmebagte kager - prøv også disse muffins.

Velbekomme!
Frysetips

Den rå dej kan fryses - lad dejen tø på køkkenbordet i et par timer. De bagte småkager kan også fryses - lun evt. de optøede småkager på en brødrister.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

18452 kJ / 4410 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1894 kJ / 453 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 4,6 % 5,1 g
Kulhydrat: 47,6 % 53 g
Fedt: 47,8 % 24,5 g

Ingredienser