Chocolate chip cookies - Opskrifter - Arla

Chocolate chip cookies

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(99 vurderinger)

45 min

Klassiske amerikanske cookies - sprøde udenpå og bløde inden i...

Ingredienser

Ca. 16 stk.

Antal portioner

  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 75 g blødt smør
  • ½ tsk groft salt
  • 50 g brun farin (ca. ¾ dl)
  • 1 æg
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør sukker, smør og salt godt sammen. Rør farin og æg i. Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver og vend det i smørblandingen. Tilsæt chokolade. Del dejen i 16 stykker og form den til kugler. Sæt dem på 2 plader med bagepapir - tryk dem let flade. Kagerne flyder en del ud, så sørg for at der er god plads imellem dem. Bag kagerne til de er gyldne, men bløde i midten. Lad dem afkøle på en rist - brug en paletkniv til at flytte dem over på risten.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 160° - varmluft.

Frysetips

Du kan fryse dejen, efter du har formet den til kugler. Lad dejkuglerne tø ca. ½ time, inden du bager de 16 cookies.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: