Ca. ½ time ved 150° - traditionel ovn.
Drys sukker på dit kagefad, så slipper kagen lettere ved servering.
14438 kJ / 3451 kcal
1746 kJ / 417 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 5,2 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 29,9 % | 30,7 g |
Fedt: | 64,9 % | 30,6 g |
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
200 g
Sukker (ca. 2½ dl)
|
|
2
Æg
|
|
50 g
Mandelmel (ca. 1 dl)
|
|
4 spsk
Kakaopulver
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Stødt ingefær
|
10 g
Blødt smør
|
---|
50 g
Smeltet hvid chokolade
|
|
---|---|
25 g
Grofthakkede usaltede pistacienødder
|
Citronmelisseblade
|
---|
¼ liter
Piskefløde - pisket til flødeskum
|
---|