Sprød marcipanskål med passionscreme
1 time
Fryseegnet
•

Påskeægget, der er udover det sædvanlige. En lækker passionscreme i en sprød marcipanskål, der portionsanrettes og tilmed kan gøres klar i forvejen. En "vinder" på påskebordet.
Ingredienser
Passionsfrugtcreme
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
---|---|
2½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
1¼ dl
Piskefløde
|
|
6
Modne passionsfrugter
|
|
4 spsk
Flormelis
|
|
4 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
200 g
Marcipan
|
|
---|---|
50 g
Mørk chokolade - smeltet
|
Pynt
Citronmelisseblade eller citronverbena
|
---|
Sådan gør du
Passionsfrugtcreme
Du kan fryse de færdige marcipanskåle. Spis dem frosne som "isbåde" eller lad dem tø 2-3 timer i køleskabet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11407 kJ / 2726 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1480 kJ / 354 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 4,9 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 29,5 % | 25,7 g |
Fedt: | 65,6 % | 26,2 g |
