Sprød marcipanskål med passionscreme

Sprød marcipanskål med passionscreme

1 timer Dessert
Fryseegnet

Påskeægget, der er udover det sædvanlige. En lækker passionscreme i en sprød marcipanskål, der portionsanrettes og tilmed kan gøres klar i forvejen. En "vinder" på påskebordet.

Velbekomme!
Frysetips

Du kan fryse de færdige marcipanskåle. Spis dem frosne som "isbåde" eller lad dem tø 2-3 timer i køleskabet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11492 kJ / 2747 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1510 kJ / 361 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 5,2 % 4,6 g
Kulhydrat: 26,6 % 23,7 g
Fedt: 68,2 % 27,8 g

Ingredienser