Sprød marcipanskål med passionscreme

Sprød marcipanskål med passionscreme

1 timer Dessert
Fryseegnet
Påskeægget, der er udover det sædvanlige. En lækker passionscreme i en sprød marcipanskål, der portionsanrettes og tilmed kan gøres klar i forvejen. En "vinder" på påskebordet.
Velbekomme!
Frysetips

Du kan fryse de færdige marcipanskåle. Spis dem frosne som "isbåde" eller lad dem tø 2-3 timer i køleskabet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11119 kJ / 2658 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1461 kJ / 349 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 3,5 % 3 g
Kulhydrat: 35,7 % 30,7 g
Fedt: 60,8 % 24 g

Ingredienser