Chokolademousse med nødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

En lys chokolademousse med bid i.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden stiv. Bryd mælkechokoladen i stykker og smelt den i et vandbad eller i mikroovnen - så den lige præcis bliver blød. Rør i chokoladen til den smelter. Lys chokolade er ekstra varmefølsom. Rør æggeblommerne ud i en stor skål. Tilsæt den smeltede chokolade under kraftig omrøring. Rør fløden lidt ad gangen. Hak den mørke chokolade og nødderne. Vend det forsigtigt i moussen. Fyld små glas eller kopper. Lad moussen stivne i køleskabet i mindst 1 time. Pynt med lidt hakket chokolade og evt. mynte.

Tip

Kan forberedes i god tid. Bliver endnu bedre efter et par timer i køleskabet.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 71 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: