Chokolademousse med nødder

Bedømmelse

(9 vurderinger)

60+ min

En lys chokolademousse med bid i.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden stiv. Bryd mælkechokoladen i stykker og smelt den i et vandbad eller i mikroovnen - så den lige præcis bliver blød. Rør i chokoladen til den smelter. Lys chokolade er ekstra varmefølsom. Rør æggeblommerne ud i en stor skål. Tilsæt den smeltede chokolade under kraftig omrøring. Rør fløden lidt ad gangen. Hak den mørke chokolade og nødderne. Vend det forsigtigt i moussen. Fyld små glas eller kopper. Lad moussen stivne i køleskabet i mindst 1 time. Pynt med lidt hakket chokolade og evt. mynte.

Tip

Kan forberedes i god tid. Bliver endnu bedre efter et par timer i køleskabet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 71 %

Print

Kilde: