Chokolademousse med nødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

En lys chokolademousse med bid i.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden stiv. Bryd mælkechokoladen i stykker og smelt den i et vandbad eller i mikroovnen - så den lige præcis bliver blød. Rør i chokoladen til den smelter. Lys chokolade er ekstra varmefølsom. Rør æggeblommerne ud i en stor skål. Tilsæt den smeltede chokolade under kraftig omrøring. Rør fløden lidt ad gangen. Hak den mørke chokolade og nødderne. Vend det forsigtigt i moussen. Fyld små glas eller kopper. Lad moussen stivne i køleskabet i mindst 1 time. Pynt med lidt hakket chokolade og evt. mynte.

Tip

Kan forberedes i god tid. Bliver endnu bedre efter et par timer i køleskabet.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 71 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag