Chokolademuffins med rødbeder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

Ekstra saftige muffins med rødbeder.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 200 g smør
  • 250 g sukker (ca. 3 dl)
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 3 æg
  • 1 fintrevet rødbede
  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • 1½ dl kakao
  • ½ tsk bagepulver

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt sukker og vaniljesukker. Rør æggene i et af gangen herefter revet rødbede og til sidst hvedemel og kakao blandet med bagepulver. Fordel dejen i 12 muffinsforme (ca. ¾ dl i hver). Bag dem midt i ovnen. Lad dem køle af på en bagerist.

Bagetid

20-25 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 47 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: