Chokoladenøddekompot til ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Favoritdesserten for alle oste- og chokoladeelskere.

Ingredienser

Antal portioner

Chokolade-nøddekompot

  • 25 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) - med orange
  • 75 g ristede, saltede cashewnødder
  • 50 g grofthakkede tørrede abrikoser
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 tsk friskpresset limesaft

Pynt

  • frisk kørvel

Tilbehør

  • 240 g ristet flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær den kolde ost i tynde, runde skiver og fordel dem på et fad. Stil det tildækket i køleskabet indtil servering.

Chokolade-nøddekompot

Hak imens chokolade og nødder groft. Vend det sammen med abrikoser, honning og limesaft. Smag til.

Ved serveringen

Fordel chokolade-nøddekompotten ovenpå osten og pynt med kørvel. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,9 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 45 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: