Chokoladenøddekompot  til ost

Chokoladenøddekompot til ost

15 min
Favoritdesserten for alle oste- og chokoladeelskere.

Sådan gør du

  • Skær den kolde ost i tynde, runde skiver og fordel dem på et fad. Stil det tildækket i køleskabet indtil servering.
Chokolade-nøddekompot
  • Hak imens chokolade og nødder groft. Vend det sammen med abrikoser, honning og limesaft. Smag til.
Ved serveringen
  • Fordel chokolade-nøddekompotten ovenpå osten og pynt med kørvel. Server straks.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8707 kJ / 2081 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1488 kJ / 356 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 11,2 % 9,8 g
Kulhydrat: 41,5 % 36,4 g
Fedt: 47,3 % 19 g

Ingredienser

Chokolade-nøddekompot
Mørk chokolade - med orange
25 g
Ristede, saltede cashewnødder
75 g
Grofthakkede tørrede abrikoser
50 g
Flydende honning
2 spsk
Friskpresset limesaft
1 tsk
Pynt
Frisk kørvel
Tilbehør
Ristet flutes
240 g