

Chokoladenøddekompot til ost
15 min
Favoritdesserten for alle oste- og chokoladeelskere.
Ingredienser
Antal portioner
Chokolade-nøddekompot
- 25 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) - med orange
- 75 g ristede, saltede cashewnødder
- 50 g grofthakkede tørrede abrikoser
- 2 spsk flydende honning
- 1 tsk friskpresset limesaft
Pynt
- frisk kørvel
Tilbehør
- 240 g ristet flutes
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Skær den kolde ost i tynde, runde skiver og fordel dem på et fad. Stil det tildækket i køleskabet indtil servering.
Chokolade-nøddekompot
Hak imens chokolade og nødder groft. Vend det sammen med abrikoser, honning og limesaft. Smag til.
Ved serveringen
Fordel chokolade-nøddekompotten ovenpå osten og pynt med kørvel. Server straks.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 9120 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 11,9 g
- Protein: 10 %
- Kulhydrat: 45 %
- Fedt: 45 %