Chokoladenøddepålæg
30 min
•
Hjemmelavet nutella med masser af lækre råvarer: ristede hasselnødder, chokolade, dadler, smør og fløde. En nem og virkelig skøn hjemmelavet nutella - eller chokoladesmør om man vil. Få den rene smag af chokolade, hasselnødder og smør og nyd det på en skive rugbrød eller en friskbagt bolle. Server hjemmelavet nutella på brunchbordet eller som en ekstra lækker snack i madpakken.
Ingredienser
Chokoladenøddepålæg
|
75 g
Hasselnøddekerner
|
|---|
|
100 g
Mørk chokolade, ca. 70%
|
|
|---|---|
|
50 g
Udstenede dadler
|
|
|
1 spsk
Flormelis
|
|
|
75 g
Blødt smør
|
|
|
1 dl
Piskefløde
|
Pynt
|
Finthakkede hasselnøddekerner
|
|---|
Sådan gør du
Chokoladenøddepålæg
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Chokoladenøddepålægget kan holde sig i køleskabet i ca. 1 uge. Opbevar det i et tætsluttende glas.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
2092 kJ / 500 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,6 g |
| Protein: | 5 g |
| Fedt: | 39,9 g |
| Kulhydrat: | 31,2 g |