Chorizo og æg på toast
30 min
•
&format=webp)
Spejlæg på en anden måde i denne åbne toast - med chorizo og smeltet mozzarella.
Ingredienser
75 g
Renset rucolasalat
|
|
---|---|
1
Gul peberfrugt i korte tynde strimler (ca. 125 g)
|
|
½ tsk
Havsalt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 skiver
Landbrød - hårdtristet (ca. 175 g)
|
|
---|---|
50 g
Rødløgsmarmelade
|
75 g
Chorizopølse i skiver
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
4
Æg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
140 g
Revet mozzarellaost
|
Pynt
Friskkværnet peber
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du bestemmer selv om du vil have ægget spejlet på begge sider.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
738 kJ / 176 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,8 g |
Protein: | 10,8 g |
Fedt: | 8,1 g |
Kulhydrat: | 15 g |
