Chorizo og æg på toast
30 min
•
&format=webp)
Spejlæg på en anden måde i denne åbne toast - med chorizo og smeltet mozzarella.
Ingredienser
75 g
Renset rucolasalat
|
|
---|---|
1
Gul peberfrugt i korte tynde strimler (ca. 125 g)
|
|
½ tsk
Havsalt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 skiver
Landbrød - hårdtristet (ca. 175 g)
|
|
---|---|
50 g
Rødløgsmarmelade
|
75 g
Chorizopølse i skiver
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
4
Æg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
140 g
Revet mozzarellaost
|
Pynt
Friskkværnet peber
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du bestemmer selv om du vil have ægget spejlet på begge sider.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6376 kJ / 1524 kcal
Næringsindhold pr. 100g
740 kJ / 177 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 24,7 % | 10,8 g |
Fedt: | 40,8 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 34,5 % | 15 g |
