Skinkeschnitzler med æble-sennepssauce
45 min
•
Grønkål, æble, kapers, fraiche og citron er alle ingredienser der smager rigtig godt sammen med grisekødet.
Ingredienser
Grønkålsris
|
5 dl
Vand
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
320 g
Brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
|
|
250 g
Skyllede grønkålsblade
|
Æble-sennepssauce
|
1½ spsk
Hvedemel
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Dijonsennep
|
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
4 dl
Fraiche
|
|
|
15 g
Smør
|
|
|
3
Finthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
|
1 dl
Vand
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
2
Røde æbler i tynde både (ca. 250 g)
|
|
|
50 g
Kapers - uden lage
|
Skinkeschnitzler
|
4
Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
20 g
Smør
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Sådan gør du
Grønkålsris
Æble-sennepssauce
Skinkeschnitzler
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
471 kJ / 113 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 5,7 g |
| Fedt: | 4 g |
| Kulhydrat: | 13,3 g |