

Citronsauce og stegt rødspætte
30 min
Rødspætte med en frisk og cremet sauce med citron og fennikel
Ingredienser
Antal portioner
-
½ liter Karolines Køkken® mælkesauce
- 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
- 1 tsk friskpresset friskpresset citronsaft
- ¼ tsk groft salt
- 3 spsk frisk, fintklippet top af fennikler
Hertil
- 500 g små stegte rødspætter
- 1 kg kogte kartofler
- 600 g dampet fennikler
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Bring mælkesaucen i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt citronskal, -saft og salt. Kog saucen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Kom fennikeltop i - gem lidt til pynt. Smag citronsaucen til.
Tip
Citronsaucen smager også dejligt til fx små, stegte torskefileter.
Sådan redder du en sovs, der er for salt
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 10524 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 31,5 g
- Protein: 23 %
- Kulhydrat: 49 %
- Fedt: 28 %