Citronsauce og stegt rødspætte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Rødspætte med en frisk og cremet sauce med citron og fennikel

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g små stegte rødspætter
  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g dampet fennikler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring mælkesaucen i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt citronskal, -saft og salt. Kog saucen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Kom fennikeltop i - gem lidt til pynt. Smag citronsaucen til.

Tip

Citronsaucen smager også dejligt til fx små, stegte torskefileter.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10524 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag