Citronsauce og stegt rødspætte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Rødspætte med en frisk og cremet sauce med citron og fennikel

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g små stegte rødspætter
  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g dampet fennikler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring mælkesaucen i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt citronskal, -saft og salt. Kog saucen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Kom fennikeltop i - gem lidt til pynt. Smag citronsaucen til.

Tip

Citronsaucen smager også dejligt til fx små, stegte torskefileter.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10524 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag