12-15 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ca. 10 min. ved 225°- traditionel ovn.
Tærten kan fryses.
16122 kJ / 3853 kcal
1538 kJ / 368 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 4,3 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 33,5 % | 30,3 g |
Fedt: | 62,2 % | 25,9 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
175 g
Hvedemel
|
|
---|---|
2 spsk
Sukker
|
|
100 g
Koldt smør
|
|
1 spsk
Vand
|
5 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
1 tsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
3
Æg
|
|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
100 g
Blødt smør i mindre stykker
|
Citronmelisseblade
|
---|
2½ dl
Piskefløde - pisket til let skum
|
---|