1646 kJ / 393 kcal
279 kJ / 66 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,5 g |
Protein: | 6,5 % | 1,1 g |
Kulhydrat: | 47,2 % | 7,7 g |
Fedt: | 46,3 % | 3,5 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.
Fintsnittet rødkål
|
200 g |
---|---|
Rå, skrællede rødbeder i meget tynde strimler
|
125 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Eddike, fx kirsebæreddike eller hindbæreddike
|
¾ spsk |
Honning
|
¾ spsk |
---|---|
Dijonsennep
|
½ spsk |
Fintrevet frisk peberrod
|
½ spsk |
2 spsk | |
Eddike, fx kirsebæreddike eller hindbæreddike
|
½ spsk |
Tørrede tranebær
|
1 spsk |
Olivenolie
|
½ spsk |
Friskkværnet peber
|
1-2 æbler i små tern, fx coxorange eller pigeon (ca. 100 g)
|
|
---|---|
Kerner fra granatæble
|
75 g |
Hakket frisk koriander
|
1 spsk |