Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner
30 min

Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner

Server fx coleslawen som tilbehør til stegte andelår eller en god simregryde med oksebov. Vi har vendt friske korianderblade i coleslawen. Dem kan du evt. skifte ud med basilikumblade, hvis ikke du bryder dig om koriander.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner

Server fx coleslawen som tilbehør til stegte andelår eller en god simregryde med oksebov. Vi har vendt friske korianderblade i coleslawen. Dem kan du evt. skifte ud med basilikumblade, hvis ikke du bryder dig om koriander.

Antal portioner
  • 200 g fintsnittet rødkål
  • 125 g rødbeder i meget tynde strimler
  • ½ tsk groft salt
  • ¾ spsk eddike, fx kirsebæreddike
  • ¾ spsk honning
  • ½ spsk dijonsennep
  • ½ spsk fintrevet frisk peberrod
  • 1 spsk Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • ½ spsk eddike, fx kirsebæreddike
  • 1 spsk tørrede tranebær
  • ½ spsk olivenolie
  • friskkværnet peber
  • 1-2 æbler i små tern, fx coxorange eller pigeon (ca. 100 g)
  • 75 g kerner fra granatæble
  • 1 spsk hakkede friske korianderblade

Pynt

  • friske korianderblade

Fremgangsmåde:

Bland rødkål, rødbeder, salt og eddike i en skål og ælt grøntsagerne godt, så fibrene mørnes let.

Hak, i en hurtighakker, honning, sennep, peberrod, fløde, eddike, tranebærbær, olie og peber til en glat dressing og vend den sammen med rødkål og rødbeder.

Vend rødkål og rødbede med æbletern, granatæblekerner og koriander.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 30 %
Print