Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner
30 min
•
Server fx coleslawen som tilbehør til stegte andelår eller en god simregryde med oksebov. Vi har vendt friske korianderblade i coleslawen. Dem kan du evt. skifte ud med basilikumblade, hvis ikke du bryder dig om koriander.
Ingredienser
200 g
Fintsnittet rødkål
|
|
---|---|
125 g
Rå, skrællede rødbeder i meget tynde strimler
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
¾ spsk
Eddike, fx kirsebæreddike eller hindbæreddike
|
¾ spsk
Honning
|
|
---|---|
½ spsk
Dijonsennep
|
|
½ spsk
Fintrevet frisk peberrod
|
|
2 spsk
Piskefløde
|
|
½ spsk
Eddike, fx kirsebæreddike eller hindbæreddike
|
|
1 spsk
Tørrede tranebær
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
Friskkværnet peber
|
1-2 æbler i små tern, fx coxorange eller pigeon (ca. 100 g)
|
|
---|---|
75 g
Kerner fra granatæble
|
|
1 spsk
Hakket frisk koriander
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1699 kJ / 406 kcal
Næringsindhold pr. 100g
286 kJ / 68 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 5,6 % | 0,9 g |
Kulhydrat: | 53 % | 8,9 g |
Fedt: | 41,4 % | 3,2 g |
Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.