Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Server fx coleslawen som tilbehør til stegte andelår eller en god simregryde med oksebov. Vi har vendt friske korianderblade i coleslawen. Dem kan du evt. skifte ud med basilikumblade, hvis ikke du bryder dig om koriander.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g fintsnittet rødkål
  • 125 g rødbeder i meget tynde strimler
  • ½ tsk groft salt
  • ¾ spsk eddike, fx kirsebæreddike
  • ¾ spsk honning
  • ½ spsk dijonsennep
  • ½ spsk fintrevet frisk peberrod
  • 1 spsk Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • ½ spsk eddike, fx kirsebæreddike
  • 1 spsk tørrede tranebær
  • ½ spsk olivenolie
  • friskkværnet peber
  • 1-2 æble i små tern, fx coxorange eller pigeon (ca. 100 g)
  • 75 g kerner fra granatæble
  • 1 spsk hakkede friske korianderblade

Pynt

  • friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rødkål, rødbeder, salt og eddike i en skål og ælt grøntsagerne godt, så fibrene mørnes let.

Hak, i en hurtighakker, honning, sennep, peberrod, fløde, eddike, tranebærbær, olie og peber til en glat dressing og vend den sammen med rødkål og rødbeder.

Vend rødkål og rødbede med æbletern, granatæblekerner og koriander.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: