Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Server fx coleslawen som tilbehør til stegte andelår eller en god simregryde med oksebov. Vi har vendt friske korianderblade i coleslawen. Dem kan du evt. skifte ud med basilikumblade, hvis ikke du bryder dig om koriander.

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g fintsnittet rødkål
  • 125 g rødbeder i meget tynde strimler
  • ½ tsk groft salt
  • ¾ spsk eddike, fx kirsebæreddike
  • ¾ spsk honning
  • ½ spsk dijonsennep
  • ½ spsk fintrevet frisk peberrod
  • 1 spsk Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • ½ spsk eddike, fx kirsebæreddike
  • 1 spsk tørrede tranebær
  • ½ spsk olivenolie
  • friskkværnet peber
  • 1-2 æbler i små tern, fx coxorange eller pigeon (ca. 100 g)
  • 75 g kerner fra granatæble
  • 1 spsk hakkede friske korianderblade

Pynt

  • friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rødkål, rødbeder, salt og eddike i en skål og ælt grøntsagerne godt, så fibrene mørnes let.

Hak, i en hurtighakker, honning, sennep, peberrod, fløde, eddike, tranebærbær, olie og peber til en glat dressing og vend den sammen med rødkål og rødbeder.

Vend rødkål og rødbede med æbletern, granatæblekerner og koriander.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: