Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Server fx coleslawen som tilbehør til stegte andelår eller en god simregryde med oksebov. Vi har vendt friske korianderblade i coleslawen. Dem kan du evt. skifte ud med basilikumblade, hvis ikke du bryder dig om koriander.

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g fintsnittet rødkål
  • 125 g rødbeder i meget tynde strimler
  • ½ tsk groft salt
  • ¾ spsk eddike, fx kirsebæreddike
  • ¾ spsk honning
  • ½ spsk dijonsennep
  • ½ spsk fintrevet frisk peberrod
  • 1 spsk Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • ½ spsk eddike, fx kirsebæreddike
  • 1 spsk tørrede tranebær
  • ½ spsk olivenolie
  • friskkværnet peber
  • 1-2 æbler i små tern, fx coxorange eller pigeon (ca. 100 g)
  • 75 g kerner fra granatæble
  • 1 spsk hakkede friske korianderblade

Pynt

  • friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rødkål, rødbeder, salt og eddike i en skål og ælt grøntsagerne godt, så fibrene mørnes let.

Hak, i en hurtighakker, honning, sennep, peberrod, fløde, eddike, tranebærbær, olie og peber til en glat dressing og vend den sammen med rødkål og rødbeder.

Vend rødkål og rødbede med æbletern, granatæblekerner og koriander.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: