1636 kJ / 391 kcal
277 kJ / 66 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 5,8 % | 0,9 g |
Kulhydrat: | 51,2 % | 8,3 g |
Fedt: | 43 % | 3,2 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.
200 g
Fintsnittet rødkål
|
|
---|---|
125 g
Rå, skrællede rødbeder i meget tynde strimler
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
¾ spsk
Eddike, fx kirsebæreddike eller hindbæreddike
|
¾ spsk
Honning
|
|
---|---|
½ spsk
Dijonsennep
|
|
½ spsk
Fintrevet frisk peberrod
|
|
2 spsk
Piskefløde
|
|
½ spsk
Eddike, fx kirsebæreddike eller hindbæreddike
|
|
1 spsk
Tørrede tranebær
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
Friskkværnet peber
|
1-2 æbler i små tern, fx coxorange eller pigeon (ca. 100 g)
|
|
---|---|
75 g
Kerner fra granatæble
|
|
1 spsk
Hakket frisk koriander
|