Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner

Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner

30 min Tilbehør

Server fx coleslawen som tilbehør til stegte andelår eller en god simregryde med oksebov. Vi har vendt friske korianderblade i coleslawen. Dem kan du evt. skifte ud med basilikumblade, hvis ikke du bryder dig om koriander.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2013 kJ / 481 kcal

Næringsindhold pr. 100g

340 kJ / 81 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 6,2 % 1,2 g
Kulhydrat: 51,6 % 10,3 g
Fedt: 42,2 % 3,9 g
Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble. 

Ingredienser