Coleslaw med danabludressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Kontraster er altid gode i madlavningen. Her er det de sprøde grøntsager mod den bløde dressing. Og de milde grøntsager mod den lidt stærkere ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 125 g Castello® Danablu 50+
  • 2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g fintstrimlet rødkål
  • 3 gulerødder i tynde stave
  • 6 stilke bladselleri i tynde stave
  • 3 spsk mandelsplitter

Pynt

  • blade af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Smuldr ca. 25 g af osten og gem den til pynt. Mos resten af osten godt sammen med fløde, salt og peber. Vend danabludressingen sammen med grøntsagerne og stil coleslaw"en tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Kom imens mandelsplitterne i en kold pande og rist dem først 1 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne - rør af og til.

Anret coleslaw"en i portionsskåle og pynt med smuldret ost og ristede mandler.

Server salaten til fx stegt andebryst, lammekølle eller koteletter - og kartofler.

Tip

I stedet for gulerødder og bladselleri i stave, kan grøntsagerne rives groft.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 75 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: