Coleslaw med danabludressing

Bedømmelse

(3 vurderinger)

30 min

Kontraster er altid gode i madlavningen. Her er det de sprøde grøntsager mod den bløde dressing. Og de milde grøntsager mod den lidt stærkere ost.

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 spsk mandelsplitter

Pynt

  • blade af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Smuldr ca. 25 g af osten og gem den til pynt. Mos resten af osten godt sammen med fløde, salt og peber. Vend danabludressingen sammen med grøntsagerne og stil coleslaw"en tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Kom imens mandelsplitterne i en kold pande og rist dem først 1 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne - rør af og til.

Anret coleslaw"en i portionsskåle og pynt med smuldret ost og ristede mandler.

Server salaten til fx stegt andebryst, lammekølle eller koteletter - og kartofler.

Tip

I stedet for gulerødder og bladselleri i stave, kan grøntsagerne rives groft.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 75 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: