Cookies med hvid chokolade, lakrids og tranebær
45 min
Fryseegnet
•

Cookies er nemme at bage og smager vidunderligt lige fra ovnen - specielt disse med kombinationen af lakrids, tranebær og hvid chokolade!
Ingredienser
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
---|---|
75 g
Blødt smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
50 g
Brun farin (ca. ¾ dl)
|
|
1
Æg
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
1½ spsk
Knust rålakrids
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
100 g
Hakket hvid chokolade
|
|
50 g
Hakkede, tørrede tranebær (ca. 1)
|
Sådan gør du
Cookies
Bagetid
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan fryse dejen, efter du har formet den til kugler. Lad dejkuglerne tø ca. ½ time, inden du bager de 16 cookies.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1678 kJ / 401 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,2 g |
Protein: | 4,4 g |
Fedt: | 18,2 g |
Kulhydrat: | 54,7 g |
