Cowboytoast
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
&format=webp)
Cowboytoast er en klassiker fra grillbaren. Her får du opskriften på en saftig, hjemmelavet cowboytoast med rødløgsmarmelade og syltede agurker. Toasten er både nem, hurtig og velsmagende - og kan blive dit næste hurtige aftensmåltid.

Ingredienser
2 personer
Bøffen
300 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt) | |
---|---|
75 g Finthakkede syltede agurker | |
1 tsk Tørrede chiliflager | |
1 tsk Groft salt |
Toast
25 g Smør | |
---|---|
8 skiver Daggammelt grovbrød (ca. 240 g) | |
4 spsk Rødløgsmarmelade | |
4 skiver Havarti ost, cheddarost eller anden ost |
Sådan gør du
Bøffen
Toast
Bedømmelse
Du kan skifte rødløgsmarmeladen ud med syltede rødløg eller sennep - eller blot supplere med sennep.
Har du en bøf til overs fra i går, kan du give den nyt liv i en cowboytoast. Du kan bruge de osterester du har, uanset om det er gul ost, hvid eller blåskimmelost.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5082 kJ / 1215 kcal
Næringsindhold pr. 100g
785 kJ / 188 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 28,7 % | 13,3 g |
Kulhydrat: | 40,7 % | 18,8 g |
Fedt: | 30,6 % | 6,5 g |