Bønnespread
5 min
•
&format=webp)
Bønnespread - prøv denne utroligt nemme og hurtige opskrift på en alsidig og lækker bønnecreme, der kan bruges som spread i din sandwich, som dip til dine grøntsagsstave eller som pålæg på dit brød. Bønnerne bidrager til at konsistensen bliver cremet og så har de et højt indhold af protein og fibre. Virkelig en lækker fornyelse af både snack og madpakkesortimentet.
Ingredienser
1 dåse
Borlottibønner eller kidneybønner
|
|
---|---|
¾ dl
Hytteost
|
|
1
Fed hvidløg
|
|
2 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Vil du have endnu mere smag i din spread, kan du tilsætte chili eller friskrevet ingefær.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
542 kJ / 130 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 5,6 g |
Protein: | 7,5 g |
Fedt: | 5,6 g |
Kulhydrat: | 12,2 g |
