Cremet løgsuppe med blåskimmel ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

En rig og fyldig suppe, fuld af smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 6 hakkede zittauerløg
  • 1 stort fed hvidløg i skiver
  • 2 dl tør hvidvin
  • 3 dl hønsebouillon
  • 125 g Castello® Danablu Guld skiveost Danablu Extra Creamy 60+
  • 2 æggeblommer (ca. 2 spsk)
  • 2 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • hakket bredbladet persille

Tilbehør

  • 50 g ristet bacon i mindre stykker
  • 150 g ristet flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg ved svag varme i ca. 10 min. Tilsæt vin og bouillon og lad suppen koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Blend suppen til den er glat og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt skimmelosten i mindre stykker og lad den smelte under omrøring. Rør æggeblommer og fløde sammen i en skål og tilsæt 1 dl af den varme suppe. Rør derefter æggeblandingen tilbage i resten af den varme suppe. Suppen må ikke koge, men holdes lige under kogepunktet. Tilsæt salt og peber og smag til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 59 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag