Cremet løgsuppe med blåskimmel ost
45 min

Cremet løgsuppe med blåskimmel ost

En rig og fyldig suppe, fuld af smag.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cremet løgsuppe med blåskimmel ost

En rig og fyldig suppe, fuld af smag.

Antal portioner

Pynt

  • hakket bredbladet persille

Tilbehør

  • 50 g ristet bacon i mindre stykker
  • 150 g ristet flutes

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg ved svag varme i ca. 10 min. Tilsæt vin og bouillon og lad suppen koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Blend suppen til den er glat og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt skimmelosten i mindre stykker og lad den smelte under omrøring. Rør æggeblommer og fløde sammen i en skål og tilsæt 1 dl af den varme suppe. Rør derefter æggeblandingen tilbage i resten af den varme suppe. Suppen må ikke koge, men holdes lige under kogepunktet. Tilsæt salt og peber og smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 59 %
Print