Cremet løgsuppe med blåskimmel ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

En rig og fyldig suppe, fuld af smag.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakket bredbladet persille

Tilbehør

  • 50 g ristet bacon i mindre stykker
  • 150 g ristet flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg ved svag varme i ca. 10 min. Tilsæt vin og bouillon og lad suppen koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Blend suppen til den er glat og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt skimmelosten i mindre stykker og lad den smelte under omrøring. Rør æggeblommer og fløde sammen i en skål og tilsæt 1 dl af den varme suppe. Rør derefter æggeblandingen tilbage i resten af den varme suppe. Suppen må ikke koge, men holdes lige under kogepunktet. Tilsæt salt og peber og smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 59 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: