Croissantsnitter med blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Færdig croissantdej smørres med flødeost og drysses med mandelflager, blåbær og ahornsirup. Nemt, nemt, nemt - og dejligt!

Ingredienser

6 stykker pr. portion

Antal portioner

  • 1 dåse croissantdej (kan købes i de fleste supermarkeder)
  • 3 spsk Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 125 g friske eller frosne optøede blåbær
  • 30 g mandelflager
  • 3 spsk ahornsirup

Sådan gør du

Sådan gør du

Tag dejen ud af dåsen og del den i trekanter. Læg trekanterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel ost, blåbær og mandelflager på dejen i nævnte rækkefølge. Dryp til sidst med ahornsirup, og bag snitterne midt i ovne - til de er gyldne. Server straks.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,3 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: