Croissantsnitter med blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Færdig croissantdej smørres med flødeost og drysses med mandelflager, blåbær og ahornsirup. Nemt, nemt, nemt - og dejligt!

Ingredienser

6 stykker pr. portion

Antal portioner
  • 1 dåse croissantdej (kan købes i de fleste supermarkeder)
  • 3 spsk Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 125 g friske eller frosne optøede blåbær
  • 30 g mandelflager
  • 3 spsk ahornsirup

Sådan gør du

Sådan gør du

Tag dejen ud af dåsen og del den i trekanter. Læg trekanterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel ost, blåbær og mandelflager på dejen i nævnte rækkefølge. Dryp til sidst med ahornsirup, og bag snitterne midt i ovne - til de er gyldne. Server straks.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,3 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 45 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: