Croissantsnitter med blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Færdig croissantdej smørres med flødeost og drysses med mandelflager, blåbær og ahornsirup. Nemt, nemt, nemt - og dejligt!

Ingredienser

6 stykker pr. portion

Antal portioner

  • 1 dåse croissantdej (kan købes i de fleste supermarkeder)
  • 3 spsk Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 125 g friske eller frosne optøede blåbær
  • 30 g mandelflager
  • 3 spsk ahornsirup

Sådan gør du

Sådan gør du

Tag dejen ud af dåsen og del den i trekanter. Læg trekanterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel ost, blåbær og mandelflager på dejen i nævnte rækkefølge. Dryp til sidst med ahornsirup, og bag snitterne midt i ovne - til de er gyldne. Server straks.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,3 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: