Pain au chocolat

Pain au chocolat

60+ min

Ikke helt en kage og ikke helt et brød. De franske "chocoladebrød" kan lidt af det hele, og så er de bare vildt lækre.

Mere inspiration

Lækkert dansk hjemmelavet wienerbrød til morgenbordet.

Velbekomme!
Tips

Hvis der under rulningen er luftbobler i dejen, så prik hul i dem, så luften kan komme ud.

Tips

Pas på ikke at trække for meget i dejen under udrulning. Du risikerer at trække hul mellem lagene.

Tips

Læg hvedemelet i fryseren mindst 2 timer inden du skal bruge det.

Frysetips

Frys dine croissanter når de er færdige med at hæve. Optø croissanterne inden de bages.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19977 kJ / 4775 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1484 kJ / 355 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 7,6 % 6,6 g
Kulhydrat: 44 % 38,4 g
Fedt: 48,4 % 19,4 g

Ingredienser