Hvis du ikke har kageringe, kan du bruge faste papirmuffinsforme eller ramekiner. Vær dog opmærksom på, at hvis du bruger ramekiner, bager kagerne videre, når du tager dem ud af ovnen.
Hele hemmeligheden med det perfekte flydende indre ligger i afbagningen og den præcise bagetid afhænger derfor af ovnen. Fordi ovne og bageforme er forskellige, er det en rigtig god idé at teste afbagningen inden servering, hvis du har mulighed for det.
16885 kJ / 4036 kcal
1695 kJ / 405 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 6,1 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 37,6 % | 37,5 g |
Fedt: | 56,3 % | 25,8 g |
200 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
200 g
Smør
|
|
200 g
Sukker
|
|
6
Æg
|
|
1 dl
Hvedemel (ca. 60 g)
|
|
3 spsk
Kakaopulver
|
|
½ tsk
Fint salt
|