Crostini med røget torsk, purløg og radiser
30 min
•
&format=webp)
En fin lille sommersag, der også kan laves med laks. Server crostinien som snack eller forret.
Ingredienser
20 skiver
Flutes skåret tyndt
|
---|
300 g
Kvark, græsk yoghurt eller creme fraiche
|
|
---|---|
150 g
Radiser i skiver
|
|
3 spsk
Fintklippet purløg
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
150 g
Røget torsk (bestilles hos fiskemanden)
|
Sådan gør du
Tips
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
575 kJ / 138 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,2 g |
Protein: | 9,8 g |
Fedt: | 0,8 g |
Kulhydrat: | 22,3 g |
