Daddeldessert med salt daddelkaramel
1 time
•
Arbejdstid: 1 time
•
&format=webp)
Lækker daddeldessert med mandelmasse og daddelkaramel. Skøn kombination af sprød mørk chokolade og blød saltkaramel. Piskefløde gør karamellen luftig og giver et godt modspil til den tunge mandelmasse.
Ingredienser
Mandelmasse
150 g
Mandler
|
|
---|---|
150 g
Stenfri dadler
|
|
2 spsk
Kakaopulver
|
|
½ tsk
Havsalt
|
Daddelkaramel
200 g
Stenfri dadler
|
|
---|---|
2 spsk
Kokosolie
|
|
1 tsk
Havsalt
|
|
2 dl
Piskefløde
|
200 g
Hakket mørk chokolade, ca. 70%
|
---|
Pynt
Friske eller frysetørrede bær
|
---|
Sådan gør du
Mandelmasse
Daddelkaramel
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
16626 kJ / 3974 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1745 kJ / 417 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,2 g |
Protein: | 6 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 39,5 % | 40,5 g |
Fedt: | 54,5 % | 25,7 g |
