Daddeldessert med salt daddelkaramel
1 time
•
Arbejdstid: 1 time
•
Lækker daddeldessert med mandelmasse og daddelkaramel. Skøn kombination af sprød mørk chokolade og blød saltkaramel. Piskefløde gør karamellen luftig og giver et godt modspil til den tunge mandelmasse.
Ingredienser
Mandelmasse
|
150 g
Mandler
|
|
|---|---|
|
150 g
Stenfri dadler
|
|
|
2 spsk
Kakaopulver
|
|
|
½ tsk
Havsalt
|
Daddelkaramel
|
200 g
Stenfri dadler
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Kokosolie
|
|
|
1 tsk
Havsalt
|
|
|
2 dl
Piskefløde
|
|
200 g
Hakket mørk chokolade, ca. 70%
|
|---|
Pynt
|
Friske eller frysetørrede bær
|
|---|
Sådan gør du
Mandelmasse
Daddelkaramel
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1743 kJ / 417 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 6,2 g |
| Protein: | 6,1 g |
| Fedt: | 25,7 g |
| Kulhydrat: | 40,5 g |