Sprød marcipanskål med passionscreme
1 time
Fryseegnet
•
Påskeægget, der er udover det sædvanlige. En lækker passionscreme i en sprød marcipanskål, der portionsanrettes og tilmed kan gøres klar i forvejen. En "vinder" på påskebordet.
Ingredienser
Passionsfrugtcreme
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
|---|---|
|
2½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
|
1¼ dl
Piskefløde
|
|
|
6
Modne passionsfrugter
|
|
|
4 spsk
Flormelis
|
|
|
4 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
200 g
Marcipan
|
|
|---|---|
|
50 g
Mørk chokolade - smeltet
|
Pynt
|
Citronmelisseblade eller citronverbena
|
|---|
Sådan gør du
Passionsfrugtcreme
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan fryse de færdige marcipanskåle. Spis dem frosne som "isbåde" eller lad dem tø 2-3 timer i køleskabet.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1478 kJ / 353 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,4 g |
| Protein: | 4,2 g |
| Fedt: | 26,2 g |
| Kulhydrat: | 25,7 g |