Helstegt oksefilet
1 time 10 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
&format=webp)
Helstegt oksefilet er en lækker og velsmagende ret - her serveret med krydderurtesauce og lynstegt broccoli. Prøv den!
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
1 kg
Oksefilet
|
|
1½ dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ tsk
Tørret salvie
|
Krydderurtesauce
1 dl
Små kviste af persille
|
|
---|---|
1 dl
Klippet frisk karse
|
|
3 dl
Creme fraiche 38%
|
|
Friskkværnet peber
|
Lynstegt Broccoli
600 g
Broccoli
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
1½ kg
Kartofler
|
---|
Sådan gør du
Krydderurtesauce
Lynstegt broccoli
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan bruge oksemørbrad i stedet for oksefilet - steg oksemørbraden ca. 11 min. på hver side. Jævn evt. saucen med saucejævner.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
462 kJ / 110 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,6 g |
Protein: | 7,6 g |
Fedt: | 5,6 g |
Kulhydrat: | 7,4 g |
Relateret video
Hvordan koger man broccoli
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.
