Nem forret med stenbiderrogn
&format=webp)
Stenbiderrogn... Når det endelig er sæson for havets guld, så er det med at nyde det i fulde drag! Her kommer inspiration til en nem forret med stenbiderrogn og sprøde rugbrødschips. Denne forret med stenbiderrogn kan både portionsanrettes i 4 små glas eller serveres som her i en lidt større skål ala konceptet 'chips med dip' - i en luksusudgave. Det er nemt, og det er luksus - og det er lækkert. Du kan lave en mindre portion og servere stenbiderrogn som snacks og/eller tapas i stedet for en fuld portion som forret.
Ingredienser
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
100 g
Stenbiderrogn - renset og saltet
|
|
1
Stort rødløg
|
|
150 g
Rugbrødschips med salt
|
Pynt
Dildkviste
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Byt rugbrødschips ud med almindelige saltede kartoffelchips - så har du 'chips og dip' i en luksus udgave.
Når du køber stenbiderrogn hos fiskehandleren, så husk at spørge, om rognen er saltet. Hvis rognen ikke er saltet, så beregn ca. ½ tsk salt per 100 g renset stenbiderrogn.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
929 kJ / 222 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2 g |
Protein: | 5,3 g |
Fedt: | 16,2 g |
Kulhydrat: | 14,1 g |
Se hvordan du laver nem forret med stenbiderrogn her. Stenbiderrogn... Når det endelig er sæson for havets guld, så er det med at nyde det i fulde drag.
