Dip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Rør en lækker dip og få ungerne til at spise endnu flere grøntsager!

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 gulerødder i skrå skiver
  • ½ blomkål i buketter
  • 1 gul squash i halve skiver
  • 150 g tortillachips med salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør den syrnede fløde med syltet peberfrugt, ketchup, løg og krydderier. Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Til madkurven

Hæld dippen i en boks og kom grøntsager og chips i fryseposer.

Tip

Dippen kan tilberedes og stå tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: