Dip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Rør en lækker dip og få ungerne til at spise endnu flere grøntsager!

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 gulerødder i skrå skiver
  • ½ blomkål i buketter
  • 1 gul squash i halve skiver
  • 150 g tortillachips med salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør den syrnede fløde med syltet peberfrugt, ketchup, løg og krydderier. Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Til madkurven

Hæld dippen i en boks og kom grøntsager og chips i fryseposer.

Tip

Dippen kan tilberedes og stå tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 44 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: