Druerelish
45 min
•

Druerelish er en sur/sød kompot, der er tænkt som et tilbehør til ost. Druerelishen kan selfølgelig også anvendes som tilbehør til andre retter. Specielt gør den det godt i det indiske køkken, og i det hele tage sammen med stærkt krydrede retter. Druerelish komplementerer den stærke mad godt, ligesom den komplementerer forskellige oste typer. Prøv fx druerelish til en kommenost.
Ingredienser
Druerelish
1 dl
Æbleeddike
|
|
---|---|
150 g
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Rød chilipeber
|
|
1
Finthakket rødløg
|
|
2 tsk
Majsstivelse
|
|
400 g
Grønne stenfri vindruer i kvarte
|
|
100 g
Grofthakkede grønne eller lyse rosiner
|
Sådan gør du
Druerelish
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Behold den gode smag, men varierer udseendet på din relish, ved at bruge blå druer og mørke rosiner.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4977 kJ / 1190 kcal
Næringsindhold pr. 100g
575 kJ / 138 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 2 % | 0,7 g |
Fedt: | 1,6 % | 0,3 g |
Kulhydrat: | 96,4 % | 32,6 g |
