Fars med ost og løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Mangler du inspiration til aftensmaden? Så prøv denne spændende opskrift på fars med ost og løg. Den både smager og behager!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Fars

Løg

  • 8 små zittauerløg (ca. 400 g)

Tomater

  • 4 tomater (ca. 300 g)
  • 1 tsk herbes de Provence

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fars

Bland rasp, salt og peber med mælk i en skål og lad det hvile 10 min. Tilsæt kød, løg og herbes de Provence og rør farsen godt. Rør osteternene i. Lad farsen hvile tildækket og koldt i ca. ½ time. Form farsen til et lille rundt "brød" og læg det i en smurt tærteform (ca. 22 cm i diameter).

Løg

Skær roden af løgene og læg dem (med skal) i en ring omkring farsen. Bag retten midt i ovnen.

Tomater

Halver tomaterne og drys den skårne side med herbes de Provence. Læg dem i et smurt ovnfast fad og bag dem i ovnen, sammen med farsretten, de sidste 20 min. af bagetiden.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Frysetip

Farsbrødet kan fryses ubagt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,2 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag