Fars med ost og løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Mangler du inspiration til aftensmaden? Så prøv denne spændende opskrift på fars med ost og løg. Den både smager og behager!

Ingredienser

Antal portioner

Fars

Løg

  • 8 små zittauerløg (ca. 400 g)

Tomater

  • 4 tomater (ca. 300 g)
  • 1 tsk herbes de Provence

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Fars

Bland rasp, salt og peber med mælk i en skål og lad det hvile 10 min. Tilsæt kød, løg og herbes de Provence og rør farsen godt. Rør osteternene i. Lad farsen hvile tildækket og koldt i ca. ½ time. Form farsen til et lille rundt "brød" og læg det i en smurt tærteform (ca. 22 cm i diameter).

Løg

Skær roden af løgene og læg dem (med skal) i en ring omkring farsen. Bag retten midt i ovnen.

Tomater

Halver tomaterne og drys den skårne side med herbes de Provence. Læg dem i et smurt ovnfast fad og bag dem i ovnen, sammen med farsretten, de sidste 20 min. af bagetiden.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Frysetip

Farsbrødet kan fryses ubagt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,2 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 31 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: