Fars med ost og løg

Fars med ost og løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Mangler du inspiration til aftensmaden? Så prøv denne spændende opskrift på fars med ost og løg. Den både smager og behager!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Fars

  • 4 spsk rasp
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 dl mælk
  • 400 g hakket svine- og kalvekød
  • 2½ spsk hakket zittauerløg
  • 1 tsk herbes de Provence
  • 125 g Arla Klovborg® ML 25% (45+) i tern

Løg

  • 8 små zittauerløg (ca. 400 g)

Tomater

  • 4 tomater (ca. 300 g)
  • 1 tsk herbes de Provence

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Fars

Bland rasp, salt og peber med mælk i en skål og lad det hvile 10 min. Tilsæt kød, løg og herbes de Provence og rør farsen godt. Rør osteternene i. Lad farsen hvile tildækket og koldt i ca. ½ time. Form farsen til et lille rundt "brød" og læg det i en smurt tærteform (ca. 22 cm i diameter).

Løg

Skær roden af løgene og læg dem (med skal) i en ring omkring farsen. Bag retten midt i ovnen.

Tomater

Halver tomaterne og drys den skårne side med herbes de Provence. Læg dem i et smurt ovnfast fad og bag dem i ovnen, sammen med farsretten, de sidste 20 min. af bagetiden.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Frysetip

Farsbrødet kan fryses ubagt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9770 kJ / 2335 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,2 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 31 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag