Fars med ost og løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Mangler du inspiration til aftensmaden? Så prøv denne spændende opskrift på fars med ost og løg. Den både smager og behager!

Ingredienser

Antal portioner

Fars

Løg

  • 8 små zittauerløg (ca. 400 g)

Tomater

  • 4 tomater (ca. 300 g)
  • 1 tsk herbes de Provence

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Fars

Bland rasp, salt og peber med mælk i en skål og lad det hvile 10 min. Tilsæt kød, løg og herbes de Provence og rør farsen godt. Rør osteternene i. Lad farsen hvile tildækket og koldt i ca. ½ time. Form farsen til et lille rundt "brød" og læg det i en smurt tærteform (ca. 22 cm i diameter).

Løg

Skær roden af løgene og læg dem (med skal) i en ring omkring farsen. Bag retten midt i ovnen.

Tomater

Halver tomaterne og drys den skårne side med herbes de Provence. Læg dem i et smurt ovnfast fad og bag dem i ovnen, sammen med farsretten, de sidste 20 min. af bagetiden.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Frysetip

Farsbrødet kan fryses ubagt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,2 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: