Farsbrød med spinat og grøntsager
1 time
&format=webp)
Alt-i-et fad med fyldigt farsbrød og kartofler. Dejlig nemt!

Ingredienser
4 personer
500 g Frossen, optøet helbladet spinat |
---|
Farsbrød med spinat
400 g Hakket grisekød | |
---|---|
1 tsk Groft salt | |
1 Finthakket løg (ca. 75 g) | |
3 Små knuste fed hvidløg | |
Friskkværnet peber | |
200 g Hytteost | |
1 dl Mælk | |
3 spsk Hvedemel |
1 kg Mellemstore, skrællede kartofler i både | |
---|---|
5 Rødløg i både (ca. 400 g) | |
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Dressing
250 g Hytteost | |
---|---|
2 spsk Vand | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Sådan gør du
Farsbrød med spinat
Dressing
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8692 kJ / 2077 kcal
Næringsindhold pr. 100g
289 kJ / 69 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 35,4 % | 6 g |
Kulhydrat: | 48,7 % | 8,3 g |
Fedt: | 15,9 % | 1,2 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.