Farsbrød med spinat og grøntsager
                                
                                    1 time
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Alt-i-et fad med fyldigt farsbrød og kartofler. Dejlig nemt!
Ingredienser
| 
                                            
                                                    500 g
                                                Frossen, optøet helbladet spinat
                                            
                                     | 
|---|
Farsbrød med spinat
| 
                                            
                                                    400 g
                                                Hakket grisekød
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1
                                                Finthakket løg (ca. 75 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    3
                                                Små knuste fed hvidløg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Hytteost
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 dl
                                                Mælk
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    3 spsk
                                                Hvedemel
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    1 kg
                                                Mellemstore, skrællede kartofler i både
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    5
                                                Rødløg i både (ca. 400 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
Dressing
| 
                                            
                                                    250 g
                                                Hytteost
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    2 spsk
                                                Vand
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Farsbrød med spinat
Dressing
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
288 kJ / 69 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g | 
| Protein: | 6 g | 
| Fedt: | 1,2 g | 
| Kulhydrat: | 8,3 g | 
            Relateret video
            Sådan knuser og hakker du hvidløg
            
    Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    