Ferskensirup
40 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
&format=webp)
Smuk ferskensirup der er nem at lave. Brug den til fx græsk yoghurt, is, pandekager og chokoladekage. Siruppen kan også laves med nektariner.
Ingredienser
Ferskensirup
4
Ferskner
|
|
---|---|
50 g
Sukker
|
|
3 spsk
Vand
|
Sådan gør du
Ferskensirup
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan erstatte fersknerne med nektariner. Det giver den samme flotte farve.
Siruppen kan fryses.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
262 kJ / 63 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,8 g |
Protein: | 0,6 g |
Fedt: | 0,1 g |
Kulhydrat: | 14,6 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
