Ferskensirup
40 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
&format=webp)
Smuk ferskensirup der er nem at lave. Brug den til fx græsk yoghurt, is, pandekager og chokoladekage. Siruppen kan også laves med nektariner.
Ingredienser
Ferskensirup
4
Ferskner
|
|
---|---|
50 g
Sukker
|
|
3 spsk
Vand
|
Sådan gør du
Ferskensirup
Du kan erstatte fersknerne med nektariner. Det giver den samme flotte farve.
Siruppen kan fryses.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1817 kJ / 434 kcal
Næringsindhold pr. 100g
261 kJ / 62 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 3,9 % | 0,6 g |
Kulhydrat: | 94,9 % | 14,6 g |
Fedt: | 1,2 % | 0,1 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
