Ca. 1 time og 15 min ved 175° - traditionel ovn.
Det er en god idé at bage kagen i god tid, og gerne dagen før, så den er helt kold før sammenlægningen. Er du i tidsnød, kan du alternativt flække bundene forsigtigt, når kagen er kølet lidt af og lægge bundene på køl (eller i fryseren) for at afkøle dem helt.
20771 kJ / 4964 kcal
1349 kJ / 322 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 4,6 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 55,1 % | 43,7 g |
Fedt: | 40,3 % | 14,7 g |
300 g
Hvedemel (ca. 5½ dl)
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
3 spsk
Kakaopulver
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ liter
Kakaomælk
|
|
100 g
Smør - smeltet
|
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
100 g
Flormelis (ca. 2 dl)
|
|
75 g
Mælkechokolade - smeltet
|
|
¾ dl
Piskefløde
|
Jordbær
|
|
---|---|
Mini chokoladekiks
|
|
Marengs
|