Det er en god idé at bage kagen i god tid, og gerne dagen før, så den er helt kold før sammenlægningen. Er du i tidsnød, kan du alternativt flække bundene forsigtigt, når kagen er kølet lidt af og lægge bundene på køl (eller i fryseren) for at afkøle dem helt.
20638 kJ / 4933 kcal
1342 kJ / 321 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 4,5 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 54,8 % | 43,2 g |
Fedt: | 40,7 % | 14,8 g |
Hvedemel (ca. 5½ dl)
|
300 g |
---|---|
Sukker (ca. 3 dl)
|
250 g |
Kakaopulver
|
3 spsk |
Vaniljesukker
|
2 tsk |
Bagepulver
|
2 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
½ liter | |
Smør - smeltet
|
100 g |
Blødt smør
|
100 g |
---|---|
Flormelis (ca. 2 dl)
|
100 g |
Mælkechokolade - smeltet
|
75 g |
¾ dl |
Jordbær
|
|
---|---|
Mini chokoladekiks
|
|
Marengs
|