Sprøde filoruller med krydret salatost
45 min
•
&format=webp)
Sprøde filoruller er den lækreste snack til en aperitif. Eller som en del af et tapasbord. Filorullerne er fyldt med salatost, grøn peberfrugt, rucola og frisk timian - en perfekt kombination. Filodej er nem at arbejde med - hvis du husker at dække dem til med et vådt klæde, da filodejen nemt tørrer ud. Server disse sprøde filoruller næste gang du vil imponere dine gæster.
Ingredienser
Fyld
200 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
1
Grøn peberfrugt i små tern (ca. 125 g)
|
|
1 dl
Hakket rucolasalat (ca. 20 g)
|
|
1 tsk
Frisk timian
|
|
½ tsk
Mild paprika
|
|
Friskkværnet peber
|
4 plader
Optøet, frossen filodej (ca. 175 g)
|
|
---|---|
50 g
Smør - smeltet
|
Sådan gør du
Fyld
Samling af filoruller
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
994 kJ / 237 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,1 g |
Protein: | 8,7 g |
Fedt: | 15 g |
Kulhydrat: | 17,1 g |
