Finere pandesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Finere sauce hvor tomat og champignon har hovedrollerne. De dybe smage fra champignonerne spiller godt mod både tomaternes sødme og syre.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • Friske kviste af kruspersille

Hertil

  • 500 g stegt kød fx. svinemørbrad

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil og hak løgene groft. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skær tomaterne i både. Kom smørret i panden og vend løgene heri til de er gyldne. Tilsæt champignoner og tomater og lad det hele koge ca. 5 min. Kom piskefløde i og lad saucen koge, til den er jævn. Smag til med salt og peber. Anret saucen og pynt med persille.

Kan også serveres til koteletter.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 69 %

Print

Kilde: