Finere pandesauce
30 min

Finere pandesauce

Finere sauce hvor tomat og champignon har hovedrollerne. De dybe smage fra champignonerne spiller godt mod både tomaternes sødme og syre.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Finere pandesauce

Finere sauce hvor tomat og champignon har hovedrollerne. De dybe smage fra champignonerne spiller godt mod både tomaternes sødme og syre.

Antal portioner

Pynt

  • Friske kviste af kruspersille

Hertil

  • 500 g stegt kød fx. svinemørbrad

Fremgangsmåde:

Pil og hak løgene groft. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skær tomaterne i både. Kom smørret i panden og vend løgene heri til de er gyldne. Tilsæt champignoner og tomater og lad det hele koge ca. 5 min. Kom piskefløde i og lad saucen koge, til den er jævn. Smag til med salt og peber. Anret saucen og pynt med persille.

Kan også serveres til koteletter.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 69 %
Print