Finere pandesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Finere sauce hvor tomat og champignon har hovedrollerne. De dybe smage fra champignonerne spiller godt mod både tomaternes sødme og syre.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • Friske kviste af kruspersille

Hertil

  • 500 g stegt kød fx. svinemørbrad

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil og hak løgene groft. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skær tomaterne i både. Kom smørret i panden og vend løgene heri til de er gyldne. Tilsæt champignoner og tomater og lad det hele koge ca. 5 min. Kom piskefløde i og lad saucen koge, til den er jævn. Smag til med salt og peber. Anret saucen og pynt med persille.

Kan også serveres til koteletter.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: