Hollandaisesauce med fløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(58 vurderinger)

30 min

Med denne opskrift på hollandaisesauce med fløde er du sikret en hurtig og lækker sauce til din hovedret! Den syrlige citronsaft kobineret med den cremede fløde smager fantastisk!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom alle ingredienserne i en tykbundet gryde og bring dem til kogepunktet ved jævn varme og under kraftig piskning. Smag hollandaisesaucen til. (Skal saucen holdes varm, er det bedst at sætte den i vandbad.)

Tip

Erstattes citronsaften med bearnaiseessens og frisk, hakket persille, får man en lige så lækker bearnaisesauce.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8930 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 2 %
  • Fedt: 94 %

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Tør hvidvin på chardonnay-druen, gerne fra Bourgogne Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til bearnaise

Andre gode forslag