Hollandaisesauce

Hollandaisesauce

15 min Tilbehør

En ægte hollandaisesauce med æggeblommer og riiigligt med smør. Mums! Citronen griver friskhed til hollandaisesaucen som passer perfekt til fisk og skaldyr, og også til kylling og andet lyst fjerkræ.

Velbekomme!
Tips

Hav et par isklumper ved hånden, når du laver hollandaisesaucen. Begynder saucen at skille, kan du være heldig at rede den, hvis du hurtigt køler den ned med en isklump eller to. Har du ikke en speciel skål til vandbad, fungerer det godt med en mindre gryde nede i en lidt større. Metal er det bedste til vandbad, da det leder varmen godt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8398 kJ / 2007 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2210 kJ / 528 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 2,2 % 2,9 g
Kulhydrat: 1,1 % 1,5 g
Fedt: 96,7 % 57,7 g

Ingredienser