Pandesauce med piskefløde

Pandesauce med piskefløde

15 min
Pandesauce med piskefløde er den perfekte sauce til frikadeller og andet stegt kød. Saucen er tilmed hurtig og nem at lave! Prøv den - pandesauce med piskefløde. Mums!

Sådan gør du

  • Lad smørret blive gyldent i en pande og steg løgene heri, til de er gyldne.
  • Tilsæt derefter piskefløde og lad saucen koge, til den er jævn, ca. 5 min.
  • Smag saucen til med salt og tilsæt kulør.
Energiindhold for hele retten:

4794 kJ / 1146 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1003 kJ / 240 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 2,8 % 1,6 g
Kulhydrat: 8,1 % 4,8 g
Fedt: 89,1 % 24,2 g
Mere inspiration

Her en nem og velsmagende opskrift på brun sovs. Selv uden en stegesky at starte med.

Brun sovs
15 min
Brun sovs
(18)
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Ingredienser

2 Store zittauerløg i tynde skiver (ca. 200 g)
25 g Smør
¼ liter Piskefløde
½ tsk Groft salt
Kulør