Pandesauce med piskefløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Pandesauce med piskefløde er den perfekte sauce til frikadeller og andet stegt kød. Saucen er tilmed hurtig og nem at lave - prøv den.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kan serveres til

500 g stegte frikadeller og 1 kg kartofler

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg løgene heri, til de er gyldne. Tilsæt derefter piskefløde og lad saucen koge, til den er jævn, ca. 5 min. Smag saucen til med salt og tilsæt kulør.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,8 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 88 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag