Pandesauce med piskefløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Pandesauce med piskefløde er den perfekte sauce til frikadeller og andet stegt kød. Saucen er tilmed hurtig og nem at lave - prøv den.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kan serveres til

500 g stegte frikadeller og 1 kg kartofler

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg løgene heri, til de er gyldne. Tilsæt derefter piskefløde og lad saucen koge, til den er jævn, ca. 5 min. Smag saucen til med salt og tilsæt kulør.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,8 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 88 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag