Pandesauce med piskefløde

Bedømmelse

(4 vurderinger)

15 min

Pandesauce med piskefløde er den perfekte sauce til frikadeller og andet stegt kød. Saucen er tilmed hurtig og nem at lave - prøv den.

Ingredienser

Antal portioner

Kan serveres til

  • 500 g stegt kød fx, frikadeller og
  • 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Kom smørret i panden og vend løgene heri, til de er gyldne. Tilsæt derefter piskefløde og lad saucen koge, til den er jævn, ca. 5 min. Smag saucen til med salt og tilsæt kulør.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,7 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 73 %

Print

Kilde: