Firkantede boller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

60+ min

Bollerne bages tæt i en bradepande, så de skal brydes fra hinanden, som vi kender det fra hveder. Det er dét, der gør dem firkantede.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

24 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 4 dl mælk
  • 1½ dl kærnemælk
  • 25 g gær
  • 2 tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • 800 g hvedemel

Pensling

  • sammenpisket æg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og tilsæt kærnemælken. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.

Beklæd en bradepande (ca. 6 x 22 x 30 cm) med bagepapir. Form dejen til 24 boller og læg dem i bradepanden. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. ½ time. Pensl med æg og bag de firkantede boller midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,3 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 72 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag