Rundstykker

Rundstykker

60+ min Morgenmad og brunch
Nybagte sprøde rundstykker vil sprede duften af et ægte bageri. Rundstykker kræver lidt arbejde i køkkenet, men de er absolut arbejdstiden værd. Dejen til disse rundstykker laves dagen før, rundstykkerne formes og koldhæver natten over - og du kan servere hjemmebagte friske rundstykker næste morgen. Vi har udviklet to versioner - skagenslapper og salt & peber stykker. To populære rundstykker hos bageren. Server nybagte sprøde rundstykker til morgenmad eller brunch.
Mere inspiration

Luftig pisket smør til dine hjemmebagte rundstykker.

Velbekomme!
Variation

Du kan lade dig inspirere af de forskellige toppinger/drys du finder hos bageren - eller forsøge dig frem med de flager, gryn, mel, korn og krydderier, du bedst kan lide.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

18569 kJ / 4438 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1070 kJ / 256 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 11,7 % 7,4 g
Kulhydrat: 60,6 % 38,1 g
Fedt: 27,7 % 8 g

Ingredienser