Fisk med karry og tranebærdressing er fisk på en lidt anderledes måde. Fisken, som her er en lyssej, bliver stegt i smør og karry, hvilket giver en lækker stegeskorpe. Dertil er der en cremet tranebærdressing og svitset hvidkål med bl.a. æble. Karry, hvidkål og æble er en klassisk sammensætning, så til opskriften på fisk med karry har vi hentet inspiration fra det kendte og sat det sammen på en ny måde. Måske vil de børn, som ellers ikke er så vilde med fisk, også synes om fisk med karry?
Uhmmm....fish and chips, der kan du også bruge lyssej.
Du kan bruge alle slags torskefisk, fx torsk, mørksej eller lange. Du kan skifte det ristede rugbrød ud med ris eller kartofler - det smager også godt.
8755 kJ / 2092 kcal
429 kJ / 103 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 24,9 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 46,7 % | 11,8 g |
Fedt: | 28,4 % | 3,3 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.