Du kan bruge alle slags torskefisk, fx torsk, mørksej eller lange. Du kan skifte det ristede rugbrød ud med ris eller kartofler - det smager også godt.
7413 kJ / 1772 kcal
362 kJ / 87 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 31,5 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 42,3 % | 9 g |
Fedt: | 26,2 % | 2,6 g |
Uhmmm....fish and chips, der kan du også bruge lyssej.
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
50 g
Tørrede tranebær
|
|
---|---|
4 dl
Fraiche
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
500 g
Lyssejfilet uden skind
|
|
---|---|
30 g
Smør
|
|
1 tsk
Karry
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
500 g
Snittet hvidkål
|
|
---|---|
2
Æbler i både, fx gråsten (ca. 250 g)
|
|
50 g
Tørrede tranebær
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½ bundt
Frisk koriander
|
---|
240 g
Ristet rugbrød
|
---|