Fisk med karry og tranebærdressing

Fisk med karry og tranebærdressing

30 min Hovedret

Fisk med karry og tranebærdressing er fisk på en lidt anderledes måde. Fisken, som her er en lyssej, bliver stegt i smør og karry, hvilket giver en lækker stegeskorpe. Dertil er der en cremet tranebærdressing og svitset hvidkål med bl.a. æble. Karry, hvidkål og æble er en klassisk sammensætning, så til opskriften på fisk med karry har vi hentet inspiration fra det kendte og sat det sammen på en ny måde. Måske vil de børn, som ellers ikke er så vilde med fisk, også synes om fisk med karry?

Mere inspiration

Uhmmm....fish and chips, der kan du også bruge lyssej.

Velbekomme!
Tips

Du kan bruge alle slags torskefisk, fx torsk, mørksej eller lange. Du kan skifte det ristede rugbrød ud med ris eller kartofler - det smager også godt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8755 kJ / 2092 kcal

Næringsindhold pr. 100g

429 kJ / 103 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 24,9 % 6,3 g
Kulhydrat: 46,7 % 11,8 g
Fedt: 28,4 % 3,3 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser