Fiskeburger med broccolicreme
45 min

Fiskeburger med broccolicreme

Prøv en anderledes burger med citronkrydret langefilet, mild krydret broccolicreme og sprøde cashewnødder.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskeburger med broccolicreme

Prøv en anderledes burger med citronkrydret langefilet, mild krydret broccolicreme og sprøde cashewnødder.

Antal portioner

Broccolicreme

  • 500 g langefileter uden skind
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 10 g smør
  • 1 spsk rapsolie
  • 50 g cashewnødder
  • 2 æbler i tynde skiver
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 6 fuldkornsboller
  • 100 g rensede salatblade
  • 6 flækkede syltede agurker

Fremgangsmåde:

Broccolicreme

Kom broccolien i en gryde med kogende vand. Kog den uden låg i ca. 4 min. Lad broccolien dryppe af i en sigte. Blend broccoli, ost, salt og peber til en creme.

Fjern eventuelle ben fra langefileterne. Drys den ene side af fileterne med citronskal og del dem i 6 lige store stykker. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og steg fiskestykkerne ved jævn varme, ca. 3 min. på hver side - start med den side der er drysset med citronskal. Tag fisken op og hold den varm.

Tør panden af. Rist nødderne ved kraftig varme i ca. 2 min. og derefter ved jævn varme i ca. 3 min. - vend rundt i nødderne af og til.

Vend æblerne i citronsaft. Rist bollerne, flæk dem og smør med broccolicreme. Læg bollerne sammen om salatblade, æbler, cashewnødder, syltede agurker og de lune langefileter.

Tip

Du kan erstatte lange med med torsk, kuller og sej.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,4 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 24 %
Print