Fiskefilet med fyld af rosmarin og pinjekerner
45 min

Fiskefilet med fyld af rosmarin og pinjekerner

Fin rosmarinduftende fiskeret. Serveres med en elegant, letlavet sherrysauce.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskefilet med fyld af rosmarin og pinjekerner

Fin rosmarinduftende fiskeret. Serveres med en elegant, letlavet sherrysauce.

Antal portioner
  • 1 tsk groft salt
  • 600 g rødspættefileter
  • 3 spsk grofthakkede friske rosmarinblade
  • ½ dl pinjekerner
  • 2 spsk smeltet smør

Tomat- og bønnesalat

  • 1 dåse hvide bønner
  • 1 rødløg i tynde skiver
  • 2 tomater i skiver
  • 1 moden avocado i mindre stykker
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sherrysauce

Fremgangsmåde:

Drys fiskefileterne med salt, rosmarin og pinjekerner. Fold fileterne sammen og læg dem i et ovnfast fad. Dryp fedtstoffet over og steg fileterne midt i ovnen.

Tomat- og bønnesalat

Hæld bønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Vend dem sammen med løg, tomater og avocado. Drys med salt og peber og smag til.

Sherrysauce

Kom sherry og de øvrige ingredienser i en tykbundet gryde. Bring saucen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Smag til og server straks til fisk og salat.

Stegetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,6 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 57 %
Print