Fiskefilet med fyld af rosmarin og pinjekerner

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Fin rosmarinduftende fiskeret. Serveres med en elegant, letlavet sherrysauce.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 tsk groft salt
  • 600 g rødspættefileter
  • 3 spsk grofthakkede friske rosmarinblade
  • ½ dl pinjekerner
  • 2 spsk smeltet smør

Tomat- og bønnesalat

  • 1 dåse hvide bønner
  • 1 rødløg i tynde skiver
  • 2 tomater i skiver
  • 1 moden avocado i mindre stykker
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sherrysauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys fiskefileterne med salt, rosmarin og pinjekerner. Fold fileterne sammen og læg dem i et ovnfast fad. Dryp fedtstoffet over og steg fileterne midt i ovnen.

Tomat- og bønnesalat

Hæld bønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Vend dem sammen med løg, tomater og avocado. Drys med salt og peber og smag til.

Sherrysauce

Kom sherry og de øvrige ingredienser i en tykbundet gryde. Bring saucen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Smag til og server straks til fisk og salat.

Stegetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,6 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 57 %

Print

Kilde: