Fiskefilet med kulørt salat og persilledressing
45 min
•
Arbejdstid: 45 min

Fiskefilet er en god måde at få fisk på - her sammen med en grov og farverig vintersalat.

Ingredienser
4 personer
Grønkålssalat
200 g Perlespelt (ca. 2½ dl) | |
---|---|
½ liter Grøntsagsbouillon | |
1 Granatæble, kernerne heraf | |
3 Æbler i tern, fx discovery | |
75 g Finthakket grønkål | |
1 spsk Friskpresset friskpresset appelsinsaft | |
1 spsk Saft fra granatæble | |
2 spsk Olivenolie | |
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Persilledressing
200 g Kvark, græsk yoghurt eller fraiche | |
---|---|
1 spsk Fintrevet appelsinskal (usprøjtet) | |
½ dl Finthakket persille | |
Friskkværnet peber | |
½ tsk Groft salt |
2 Æg | |
---|---|
½ dl Finthakket persille | |
4 Rødspættefileter | |
75 g Grahamsmel | |
25 g Smør |
Tilbehør
Appelsiner i både |
---|
Sådan gør du
Grønkålssalat
Persilledressing
Ved serveringen
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10052 kJ / 2402 kcal
Næringsindhold pr. 100g
446 kJ / 107 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 27,5 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 46,9 % | 12,3 g |
Fedt: | 25,6 % | 3,1 g |
Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.