Fiskehakkebøffer med stegte svampe - Opskrifter - Arla

Fiskehakkebøffer med stegte svampe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Lækre små krydrede bøffer af lyssej - en dejlig benfri fiskeoplevelse.

Ingredienser

Antal portioner

Basilikumdressing

  • 500 g lyssejfileter uden skind
  • 1½ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 25 g smør
  • 200 g rensede svampe, fx bøgehatte, kantareller eller østershatte
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg skrubbede eller pillede kogte kartofler
  • ½ kg dampede gulerødder, gerne med top

Sådan gør du

Sådan gør du

Basilikumdressing

Vend fraiche, basilikum, citronsaft, sukker og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Hak fiskekødet med en kniv og bland det med citronskal, salt og peber. Form fiskekødet til 8 små hakkebøffer. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg bøfferne ved kraftig varme, ca. 2 min. på hver side. Tag fiskehakkebøfferne op og hold dem varme.

Tør panden af og lad smørret blive gyldent. Steg svampene ved kraftig varme og under omrøring i 1-2 min. Drys med salt og peber.

Kom fiskebøfferne i et fad og drys de stegte svampe over. Server sammen med basilikumdressing, kartofler og gulerødder.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: