Fiskehakkebøffer med stegte svampe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Lækre små krydrede bøffer af lyssej - en dejlig benfri fiskeoplevelse.

Ingredienser

Antal portioner

Basilikumdressing

  • 500 g lyssejfileter uden skind
  • 1½ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 25 g smør
  • 200 g rensede svampe, fx bøgehatte, kantareller eller østershatte
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg skrubbede eller skrabede nye kartofler - koges
  • ½ kg gulerødder, gerne med top - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Basilikumdressing

Vend fraiche, basilikum, citronsaft, sukker og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Hak fiskekødet med en kniv og bland det med citronskal, salt og peber. Form fiskekødet til 8 små hakkebøffer. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg bøfferne ved kraftig varme, ca. 2 min. på hver side. Tag fiskehakkebøfferne op og hold dem varme.

Tør panden af og lad smørret blive gyldent. Steg svampene ved kraftig varme og under omrøring i 1-2 min. Drys med salt og peber.

Kom fiskebøfferne i et fad og drys de stegte svampe over. Server sammen med basilikumdressing, kartofler og gulerødder.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 24 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: