Fiskesuppe med torsk, laks og rejer
45 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Prøv denne lækre fiskegryde med safran. Den toppes med frisk avocado.
Ingredienser
|
1½ dl
Vand
|
|
|---|---|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
1 dl
Løse ris, parboiled (ca. 1 dl)
|
Fiskegryde
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1
Grofthakket løg
|
|
|
1 tsk
Safran
|
|
|
3 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
|
1 dl
Tør hvidvin
|
|
|
250 g
Broccoli i små buketter
|
|
|
200 g
Torskefilet i mindre stykker
|
|
|
200 g
Laksefilet i mindre stykker
|
|
|
¼ liter
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
|
100 g
Rejer
|
|
|
150 g
Sukkerærter
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Modne avocadoer i mindre stykker
|
|---|
Sådan gør du
Fiskegryde
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
555 kJ / 133 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 6,2 g |
| Fedt: | 9,6 g |
| Kulhydrat: | 5,2 g |