Fjæsing og sauterede tomater
30 min
•
Let og lækker fiskeret - for enhver smag.
Ingredienser
4
Fjæsingfileter med skind (ca. 600 g)
|
---|
Sauterede tomater
50 g
Smør
|
|
---|---|
4
Rødløg i både (ca. 200 g)
|
|
400 g
Cocktailtomater i halve
|
|
3
Små fed hvidløg i tynde skiver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Grofthakkede merianblade
|
½ tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
1 kg
Skrabede nye kartofler - koges
|
---|
Sådan gør du
Sauterede tomater
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6949 kJ / 1661 kcal
Næringsindhold pr. 100g
307 kJ / 73 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 33,2 % | 6 g |
Kulhydrat: | 38,3 % | 6,9 g |
Fedt: | 28,5 % | 2,4 g |
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.