Fladbrød med hyttost

Fladbrød med hyttost

30 min
Arbejdstid: 10 min
Fryseegnet
Nemt og hurtigt fladbrød med hytteost - og så kun med 2 ingredienser. Fladbrødet er perfekt til sandwich eller wraps. Fladbrødet er lavet på hytteost og æg, som blendes sammen, fordeles ud på et stykke bagepapir og bages i ovnen. Tilføj gerne lidt salt, peber og chiliflager for ekstra smag. Fyld hytteostbrødet med dit yndlingsfyld - vi har valgt at fylde det med pesto, salat, kylling og syltede rødløg. Du kan nemt krydre fladbrødet med andre krydderier eller fx blende krydderurter med i dejen. Det giver en skøn smag.
https://www.arla.dk/opskrifter/fladbrod-med-hyttost/

Sådan gør du

  • Blend hytteost og æg med salt og peber til en tynd dej.
  • Fordel dejen ud på et stykke bagepapir og drys chiliflager ovenpå.
  • Bag brødet ved 180 ° - varmluft i 15-20 min. - til det er gyldent.
  • Lad det køle af og fjern forsigtigt bagepapiret.
  • Del fladbrødet i 4 og fyld det med fx pesto, salat, kylling og syltede rødløg.

Du kan nemt krydre fladbrødet med andre krydderier eller fx blende krydderurter med i dejen. Det giver en skøn smag. Det giver også en virkelig god smag og konsistens, hvis du drysser et lag revet ost på hytteostblandingen inden du bager det. Prøv fx med en texmex ost.

Fladbrød med hytteost kan sagtens fryses. Skær fladbrødet i passende skiver og kom bagepapir imellem.

Energiindhold for hele retten:

1210 kJ / 289 kcal

Næringsindhold pr. 100g

395 kJ / 94 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 51,9 % 12,1 g
Kulhydrat: 7 % 1,6 g
Fedt: 41,1 % 4,4 g
Relateret video
Fladbrød med hytteost

Nemt og hurtigt fladbrød. Fladbrødet er lavet på hytteost og æg, som blendes sammen, fordeles ud på et stykke bagepapir og bages i ovnen.

Ingredienser

2 Æg
200 g Hytteost
1 knivspids Groft salt
Friskkværnet peber
1 tsk Tørrede chiliflager