Du kan nemt krydre fladbrødet med andre krydderier eller fx blende krydderurter med i dejen. Det giver en skøn smag. Det giver også en virkelig god smag og konsistens, hvis du drysser et lag revet ost på hytteostblandingen inden du bager det. Prøv fx med en texmex ost.
Fladbrød med hytteost kan sagtens fryses. Skær fladbrødet i passende skiver og kom bagepapir imellem.
1210 kJ / 289 kcal
395 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 51,9 % | 12,1 g |
Kulhydrat: | 7 % | 1,6 g |
Fedt: | 41,1 % | 4,4 g |
Nemt og hurtigt fladbrød. Fladbrødet er lavet på hytteost og æg, som blendes sammen, fordeles ud på et stykke bagepapir og bages i ovnen.
2
Æg
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|
|
1 knivspids
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|