Fladbrød med porrer - til tomatsuppe

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Super hurtige fladbrød som snack eller tilbehør til supper hvor fyldet kan varieres i det uendelige.

Ingredienser

Antal portioner
  • 5 porrer i tynde ringe (ca. 500 g)
  • 1 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g skyllet rucolasalat
  • 4 milde syltede jalapenos

Tilbehør

  • 200 g røget svinemørbrad i strimler

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom porrerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Læg låg på gryden, tag den af varmen og lad porrerne trække i ca. 4 min. Lad dem dryppe godt af i en sigte.

Fold fladbrødene en gang til "halvmåner" og læg dem på en plade med bagepapir. Smør fraiche ud på de 4 brød - lad ca. 2 cm være fri langs kanten. Fordel porrerne på fraichen og drys med oregano. Bag fladbrødene midt i ovnen.

Bring imens suppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde - pas på suppen kan sprøjte. Smag til.

Ved serveringen

Drys porrerne med salt og peber. Fordel rucolasalaten og chilierne på fladbrødene. Server dem sammen med den røgede mørbrad til den varme suppe.

Bagetid

Ca. 7 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde: