Når der ikke er sæson for friske figner, kan du bruge nektariner, ferskner, blommer eller ikke alt for modne jordbær. Den friskpressede appelsinsaft, kan du erstatte af appelsinjuice. Pynt med de friske bær og krydderurter, som har sæson.
7870 kJ / 1881 kcal
651 kJ / 156 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 2,2 % | 0,8 g |
Kulhydrat: | 35,7 % | 13,7 g |
Fedt: | 53 % | 9,3 g |
Alkohol: | 9,1 % | 1 g |
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
---|---|
¼ liter
Piskefløde
|
|
2 spsk
Flormelis
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
9
Friske figner i halve (ca. 400 g)
|
|
¾ dl
Rørsukker
|
|
2 dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
¾ dl
Whisky, cognac eller rom
|
175 g
Granatæblekerner
|
---|