Flanksteak og majs med korianderdip

Nøglehulsmærket opskrift

Flanksteak og majs med korianderdip

Bedømmelse

(7 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Koriander har en spændende eksotisk smag som bl.a. passer rigtig godt til majs.

Ingredienser

Antal portioner

Korianderdip

Flanksteak

  • 1 spsk rapsolie
  • 1 flanksteak (ca. 500 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 1 kg kartofler - koges
  • 4 store majskolber - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Korianderdip

Kom hytteost, æggeblomme, eddike, vand, salt og koriander i en foodprocessor eller hurtighakker. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til det er glat. Stil korianderdippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Flanksteak

Lad imens fedtstoffet blive varmt i en pande. Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg derefter kødet ved svag varme i ca. 12 min. - vend af og til. Tag flanksteaken op og lad den stå tildækket til serveringen.

Skær flanksteaken i tynde skiver og server den sammen med korianderdip, kogte kartofler og majs.

Sådan steger du den perfekte bøf

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,1 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde: