Flanksteak og majs med korianderdip
30 min
Nøglehulsmærket opskrift

Flanksteak og majs med korianderdip

Koriander har en spændende eksotisk smag som bl.a. passer rigtig godt til majs.
Nøglehulsmærket opskrift
30 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Flanksteak og majs med korianderdip

Nøglehulsmærket opskrift

Koriander har en spændende eksotisk smag som bl.a. passer rigtig godt til majs.

Antal portioner

Korianderdip

Flanksteak

  • 1 spsk rapsolie
  • 1 flanksteak
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 1 kg kartofler - koges
  • 4 store majskolber - koges

Fremgangsmåde:

Korianderdip

Kom hytteost, æggeblomme, eddike, vand, salt og koriander i en foodprocessor eller hurtighakker. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til det er glat. Stil korianderdippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Flanksteak

Lad imens fedtstoffet blive varmt i en pande. Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg derefter kødet ved svag varme i ca. 12 min. - vend af og til. Tag flanksteaken op og lad den stå tildækket til serveringen.

Skær flanksteaken i tynde skiver og server den sammen med korianderdip, kogte kartofler og majs.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,1 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 27 %
Print